Bokbeställning

Nar jag tog slut

NÄR JAG TOG SLUT
14 kvinnor om utmattning
av Ingrid Skarp

I den här boken får du möta 14 kvinnor som delar sin upplevelse av utmattning. Det är berättelser om ensamhet och tvivel, om kampen för att få rätt hjälp och vägen till ett mer hållbart livstempo. Berättelser som vittnar om ett gränslöst arbetsliv och en tillvaro fylld av måsten – men ännu mer om styrka, livskraft och mod.

Boken vill trösta och peppa de som varit där och ge stöttning till anhöriga. För chefer och medarbetare kan boken användas i samtalsgrupper som en del i arbetet att förebygga stressrelaterad ohälsa. Den vänder sig också till beslutsfattare i frågor som rör arbetsliv, vård och jämställdhet.

Jag beställer ”När jag tog slut – 14 kvinnor om utmattning”

159 kr (varav moms 9,00 kr)
Frakt tillkommer: 45 kr (Skickas normalt med postens ekonomibrev, 1-2 arbetsdagar efter beställning. Gäller upp till 2 böcker, vid fler böcker beräknas fraktkostnaden efter volym. Kontakta oss gärna om du har frågor.)

Arbetsgivare eller chef?

Vid beställning av ett exemplar (eller flera) ingår ett kostnadsfritt handledningsmaterial för dig som vill leda arbetsgrupper genom reflekterande samtal och skrivövningar. Bocka i rutan i beställningsformuläret för att få PDF:en mejlad till dig.

Läs mer om handledningen.

Köpvillkor för Domanda förlag

Stort tack för din beställning!

%d bloggare gillar detta: