Bokhandel

FALSK GRYNING
av Ingrid Skarp

»Utsjasade rör vi oss genom världen med armarna sträckta i ett försök att nå varann.«

En kvinna reser till barndomsön Capri för att komma närmare sin son. En mamma med sömnbrist försöker avsluta en krönika innan deadline. En sista vilja överförs från en mor till fem döttrar med ett namnlöst krig i bakgrunden.

Nio berättelser om att förhålla sig, till de vi står närmast och de historier vi får till oss. Om tvåsamhetens och moderskapets villkor och sätt att hantera en kringskuren frihet.

Danskt band, 196 sidor
ISBN: 978-91-527-3581-7
Omslag: Caroline Walker / Violetta skymningar

Köp ”Falsk gryning”

189 kr (varav moms 11,00 kr)
Frakt tillkommer: 52 kr
Skickas normalt med postens ekonomibrev, 1-2 arbetsdagar efter beställning. Gäller 1 bok, vid fler böcker beräknas fraktkostnaden efter volym. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Köpvillkor för Domanda förlag

Nar jag tog slut

NÄR JAG TOG SLUT
14 kvinnor om utmattning
av Ingrid Skarp

I den här boken får du möta 14 kvinnor som delar sin upplevelse av utmattning. Det är berättelser om ensamhet och tvivel, om kampen för att få rätt hjälp och vägen till ett mer hållbart livstempo. Berättelser som vittnar om ett gränslöst arbetsliv och en tillvaro fylld av måsten – men ännu mer om styrka, livskraft och mod.

Boken vill trösta och peppa de som varit där och ge stöttning till anhöriga. För chefer och medarbetare kan boken användas i samtal som en del i arbetet att förebygga stressrelaterad ohälsa. Den vänder sig också till beslutsfattare i frågor som rör arbetsliv, vård och jämställdhet.

Danskt band, 124 sidor
ISBN: 978-91-519-3443-3
Omslag: Julia Palm

Köp ”När jag tog slut

179 kr (varav moms 9,00 kr)
Frakt tillkommer: 52 kr
Skickas normalt med postens ekonomibrev, 1-2 arbetsdagar efter beställning. Gäller upp till 2 böcker, vid fler böcker beräknas fraktkostnaden efter volym. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Arbetsgivare eller chef?

Vid beställning av 10 exemplar (eller fler) ingår ett kostnadsfritt handledningsmaterial för dig som vill leda arbetsgrupper genom reflekterande samtal och skrivövningar. Bocka i rutan i beställningsformuläret för att få handledningen per post med din bokorder.

Läs mer om handledningen.

Köpvillkor för Domanda förlag

%d bloggare gillar detta: